2018-10-16 13:56:16• hírek • Szatmar.ro

A Trónok harca sztárja lesz a világ legismertebb titkosügynöke?

Lehet, hogy ő rendeli legközelebb a Martini-t, rázva, nem keverve - a hírek szerint megvan Daniel Craig utódja.

 

Amióta Daniel Craig, a James Bond filmek sztárja bejelentette, utoljára bújik bele Ian Fleming titkosügynökének szerepébe, gyakorlatilag folyamatosak a találgatások, hogy ki lehet Barbara Broccoli kiszemeltje a helyére. Számos lobbi is indult, hogy legyen a következő Bond fekete, vagy éppen nő. Hírbe hozták a szereppel Tom Hardy-t, Idris Elbát, Tom Hiddlestont is. 
 

Most úgy tűnik, akik a fenti variációk egyikében reménykedtek, csalódni fognak, a Daily Mail ugyanis úgy tudja, Barbara Broccoli elsőszámú favoritja Richard Madden. Akinek ismeretlen ez a név, ne szégyenkezzen, mert bár a Trónok harcában több részen át is komoly szerepet kapott, mégsem tartozik az A-kategóriás színészek közé, ami egyébként akár alá is támaszthatja a pletykát. A Trónok harcában egyébként ez a fiatalember Robb Starkot alakította. A lap értesülései szerint a skót színésznek már felajánlották a szerepet, s ha ez igaz, kevés az esély arra, hogy visszautasítaná azt.
 

Hogy hogyan állna neki a szerep, és hogy valóban ő lesz a legújabb 007-es, még egy darabig kétséges, addig is jövőre újabb Bond-filmben láthatjuk, immár utoljára Daniel Craiget.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: